Komentářová povídka -> tady a tady
Zadání 10. kola Cesty do Volterry -> tady

Filmografie Kristen Stewart

23. února 2009 v 9:30 | Kayluska06 |  Kristen Stewart
2009 -Adventureland
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role: Sophie
2008 -Stmívání (Twilight) role: Isabella Swan
2008 -What Just Happened? role: Zoe
2008 -Yellow Handkerchief role: Martine
2007 -Cutlass role: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro
2007 -The Cake Eaters role: Georgia
2007 -Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role: Jess
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role: Melinda Sordino
2004 -Undertow role: Lila
2003 -Cold Creek Manor role: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings

Zdroj: osobnosti.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ash Ash | Web | 23. února 2009 v 11:14 | Reagovat

Já věděla, že jsem jí už viděla.... Byla jsem tenkrát - hodně dávno - se spolužákem v kině na Zathuře... - ten film je úplně boží!

2 baruuuska baruuuska | Web | 23. února 2009 v 13:35 | Reagovat

Ahojky Žandy, ve středu jedu do Hodonína, takže ti to možu dát už ve středu. Budu u ZUŠky asi ve 13:45, takže se tam můžeme sejít a já ti to tam klidně dám.

3 Kajsh Kajsh | Web | 23. února 2009 v 15:34 | Reagovat

faiiýý blogíís:) kdyžtak taky pisni komentíík

4 Nikky Nikky | Web | 23. února 2009 v 16:00 | Reagovat

Kraasny bloček!:D

5 ŠárinKa ŠárinKa | Web | 24. února 2009 v 15:49 | Reagovat

děkuju ti za hlásek v soutěži :)

dyžtag kdybys nevěděla o čem mluvím hlasovala jsi na jednom blogu pro mě soutěžím tam s kirsten stewart:)

pokud máš ráda tqilight nebo kirsten stewart jukni na můj blog o kirsten stewart který je teda nový:www.kirstenstewart7.blog.cz

nebo na www.stmivani7.blog.cz

6 elle - SB elle - SB | Web | 25. února 2009 v 18:13 | Reagovat

Ten film In the land of woman byl suprovej! Moc se mi líbil, i když byl trochu smutnej. Ale krásnej. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama